Ngarep > Produk > Parts Auto Air Conditioner > Kondensor Otomotif > 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser
95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser
  • 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser

95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser

Kualitas tinggi 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser ditawakake pabrikan China Hanbo®. Tuku 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fungsi sing paling penting saka kondensor AC otomatis95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser diprodhuksi dening Guangzhou Hanbo & reg; yaiku kanggo ngrampungake ijol-ijolan panas sistem pendingin otomatis. The95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser minangka piranti boros panas ing AC mobil, sing ngilangi panas sing diasilake dening refrigeran sajrone proses kompresi kompresor menyang ruang njaba mobil, lan ngowahi suhu lan tekanan dhuwur gas. saka kompresor dadi cairan suhu medium lan tekanan dhuwur.

Kondensor AC mobil kami, 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser, ukuran inti: 526mm * 338mm, ketebalan inti 16mm. Jarak gelombang 8mm. Pilih aluminium kanthi lapisan komposit, anti-oksidasi, anti-karat, perakitan mesin inti perakitan otomatis. Tes tes pangopènan tekanan nitrogen, nilai tekanan tes 32KG. Lan pengawasan kapindho bakal dileksanakake 72 jam sawise inspeksi pisanan, lan gudang bakal dirilis sawise tekan standar. Kurung, aksesoris, lan joints kabeh digambar, dirancang, lan diprodhuksi miturut pabrik asli siji-kanggo-siji.

Kondensor mobil 95310-77J00-000 ChanganSuzuki Swift Condenser entuk kinerja biaya paling apik ing premis kanggo njamin kualitas produk sing stabil.



Hot Tags: 95310-77J00-000 Changan Suzuki Swift Condenser, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Made in China, Murah, Awet, Kualitas, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept